Δεν υπαρχουν προϊόντα στο καλάθι

Ακουστικά ασύρματα headset ,handsfree P15

Κωδικός:90165

12.94 € + ΦΠΑ = 16.04 €

Χαμηλή διαθεσιμότητα

  • Πρόκειται για ένα ζευγάρι ακουστικών που έχει επένδυση από μαλακό υλικό στο εσωτερικό του, και έτσι δεν ακουμπάει το πλαστικό στο κεφάλι σας ώστε να σας κουράζει.
  • Αντίστοιχα άνετα είναι τα μαξιλαράκια στα ηχεία, καθιστώντας το μία ιδανική λύση για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με διαλείμματα μόνο όποτε θέλετε εσείς, και όχι… «αναγκαστικά» λόγω άβολης χρήσης.
  • Ο κεντρικός βραχίονας είναι ρυθμιζόμενος στο μέγεθος του κεφαλιού σας, ενώ και τα ηχεία έχουν περιθώριο για να κάνουν αυτόματα διακριτικές ευέλικτες κινήσεις, ώστε να προσαρμόζονται στις φυσικές κινήσεις σας. Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό τους, είναι ότι μπορούν να λειτουργήσουν και ως ενσύρματα, με ένα τυπικό στερεοφωνικό καλώδιο 3.5mm, αλλά και ως ασύρματα μέσω Bluetooth.
  • Εχετε τη δυνατότητα να τα συνδέσετε επίσης σε tablet, MP3 player, υπολογιστή, κ.ά., για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής.
  • Στην περίπτωση του smartphone όμως μπορούν να λειτουργήσουν και ως ασύρματο handsfree για τις κλήσεις σας, με λειτουργίες αποδοχής, τερματισμού και επανάκλησης.
  • Χωρίς ξεχωριστό ενσύρματο remote, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα ακουστικά έχουν όλα τα απαραίτητα πλήκτρα ελέγχου επάνω τους. Έτσι μπορείτε με απλές κινήσεις να διαχειρίζεστε τις κλήσεις σας, να αυξομειώνετε την ένταση του ήχου, να αλλάζετε μουσικά κομμάτια, κτλ. Ιδανικό για τις διακοπές, τη δουλειά, το γυμναστήριο και γενικά όπου θέλετε να απολαμβάνετε τη μουσική , χωρίς να σας ενοχλούν (αλλά και χωρίς να ενοχλείτε…).
  • Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται μέσω microUSB, με την αυτονομία της να φτάνει τις 15 ώρες αναμονής και 6 ώρες χρήσης.
Ποσοτικές Εκπτώσεις
Ποσότητα Τιμή/Τμχ Τιμή/Σύνολο
2 15.88 € 31.75 €
3 15.71 € 47.14 €
4 15.55 € 62.20 €
5 15.39 € 76.93 €

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Οι τιμές που αναγράφονται στο site αφορούν σε αγορές μέσω του e-shop.